Joy2Dance

Despre noi

Daca vreti sa lucrati la un nivel inalt, sa va pregatiti intens, daca sunteti ambitiosi si perseverenti va asteptam sa lucram si sa invatam impreuna la Joy2Dance!

De ce noi?Scoala de balet si dansJoy2Dance

Joy2Dance este o școală de dans și balet de top, infiintata in anul 2011 in Constanta, care oferă instruire profesională pentru dansatori aspiranți de toate vârstele și nivelurile de competență. Cu accent pe profesionalism și performanță, Joy2Dance oferă un mediu de creștere pentru elevii sai, prin dezvoltarea abilităților și implinirea obiectivelor lor.

Coregrafii calificați și experimentați de la Joy2Dance au o experiență vastă în domenii variate precum: dans, balet, gimnastica, pregatire fizica si mobilitate. Pasiunea lor pentru dans și angajamentul față de dezvoltarea abilitatilor elevilor se reflectă în instruirea și mentoratul excepțional pe care îl oferă.

Joy2Dance are o reputație pentru excelența, participând la competiții de renume din întreaga lume cu rezultate impresionante. Dedicarea școlii față de performanță a fost atestata in anul 2019 de catre Uniunea Artei Coregrafice din Romania, prezidata de celebrul coregraf Sergiu Anghel, prin acordarea Diplomei de Excelenta pentru Performanta in Educatie Coregrafica.

Joy2Dance este, inca din anul 2019, membru al CID-UNESCO (Conseil International de la Danse), o organizație non-guvernamentală oficială, partenea a UNESCO (Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură). CID-UNESCO este dedicată dezvoltării și promovării dansului la nivel mondial și lucrează pentru a se asigura că dansul este recunoscut și valorificat ca aspect important al culturii și educației. Ca membru al CID-UNESCO, Joy2Dance face parte dintr-o rețea globală de profesioniști și organizații de dans angajate în cultivarea si promovarea artei dansului in randul tinerilor.

Indiferent dacă doriți să urmați o carieră în dans sau pur și simplu căutați o activitate distractivă, Joy2Dance este locul perfect pentru a învăța și a crește ca dansator. Cu accent pe profesionalism și excelență, Joy2Dance este alegerea perfecta pentru dansatorii aspiranti sau cei pre-profesionisti.

Echipa noastraJoy2Dance

Alexandra Porumboiu
Fondator si Coregraf

Citeste mai mult

IMG-20191015-WA0016

Vindora Haivas Vlad
Coregraf

Citeste mai mult

Raluca Brutaru

Raluca Brutaru
Instructor Gimnastica

Citeste mai mult