Vindora Haivas VladCoregraf

Vindora Haivas Vlad este un membru de seamă al echipei Joy2Dance, unde activează în calitate de coregraf încă din anul 2016. Cu o experiență vastă și un parcurs profesional impresionant, Vindora a adus o contribuție semnificativă în dezvoltarea tinerelor talente și promovarea artei dansului în cadrul acestei școli.

Educația sa în domeniu s-a desfășurat la Liceul de Artă din Constanța, secția Coregrafie, unde și-a dezvoltat abilitățile și pasiunea pentru dans. Cariera sa a început la Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța, unde a fost angajată ca dansatoare. În anul 2000, talentul său excepțional i-a adus recunoașterea și promovarea ca solistă, interpretând cu succes rolurile principale din repertoriul teatrului atât în spectacole de dans clasic, cât și în cele de dans contemporan.

Din anul 2004, Vindora a acceptat o provocare nouă și a început să lucreze ca dansatoare profesionistă pe cele mai mari vase de croazieră din lume. Acest capitol al carierei sale i-a oferit oportunitatea de a explora noi stiluri de dans și de a lucra cu artiști talentați din întreaga lume. Experiența dobândită în această perioadă a contribuit semnificativ la dezvoltarea sa profesională, permițându-i să avanseze în rolurile de instructor de dans, coregraf și, în cele din urmă, manager artistic.

Pe parcursul carierei sale, Vindora Haivas-Vlad a avut ocazia să danseze în câteva producții de televiziune, atât pe plan național, cât și internațional, consolidându-și astfel reputația și statutul în lumea dansului.

În prezent, Vindora aduce cunoștințele și experiența acumulată în cadrul școlii de dans și balet Joy2Dance, unde își împărtășește pasiunea pentru dans cu elevii săi și contribuie la formarea și dezvoltarea lor ca artiști. Sub îndrumarea sa atentă și inspirată, tinerii dansatori învață să-și îmbunătățească tehnica, să-și exploreze creativitatea și să se exprime prin intermediul mișcării. Abordarea sa pedagogică, combinată cu o înțelegere profundă a nevoilor fiecărui elev, face din Vindora un mentor pentru generația viitoare de dansatori.