Joy2Dance

Dans Modern

Daca vreti sa lucrati la un nivel inalt, sa va pregatiti intens, daca sunteti ambitiosi si perseverenti va asteptam sa lucram si sa invatam impreuna la Joy2Dance!

Dans Modernpentru copii

La Joy2Dance, oferim cursuri captivante de dans modern, in care abordam o gamă variata de stiluri, precum street-dance, hip-hop, MTV comercial. Cursurile noastre sunt concepute pentru a oferi o atmosferă distractivă și dinamică în care copiii pot învăța cele mai recente mișcări și tehnici, în timp ce își dezvoltă abilitățile și creativitatea.

Cursurile noastre de street-dance se concentrează pe stilurile de dans urban, inclusiv popping, locking și breaking, și sunt concepute pentru a dezvolta forța, coordonarea și ritmul. Instructorii noștri experimentați dezvoltă mișcările complexe în pași ușor de învățat, permițând copiilor de toate nivelurile să stăpânească bazele dansului urban.

Cursurile noastre de hip-hop cuprind o gamă de stiluri, de la old-school la new-school, și sunt concepute pentru a dezvolta abilități în freestyle și coregrafie. Instructorii noștri combină coregrafia de înaltă energie cu un accent pe muzicalitate și povestire, permițând dansatorilor să se exprime prin mișcare.

Indiferent dacă sunteți un dansator experimentat sau doar începeți, cursurile noastre sunt locul perfect pentru a vă dezvolta abilitățile, a întâlni noi prieteni și a vă distra. Alăturați-vă nouă și experimentați emoția street-dance și hip-hop, în timp ce vă dezvoltați tehnica, stilul și exprimarea artistică.

scoala dans constanta