Raluca Brutaru Instructor Gimnastica

Raluca Brutaru este un instructor de gimnastică talentat și dedicat al școlii de dans și balet Joy2Dance, unde activează din anul 2021. Cu o experiență bogată și o carieră sportivă impresionantă, Raluca își împărtășește pasiunea și cunoștințele în domeniul gimnasticii cu elevii săi, contribuind astfel la dezvoltarea și consolidarea aptitudinilor lor fizice și artistice.

Încă din copilărie, Raluca a practicat gimnastica artistică și gimnastica aerobică la cel mai înalt nivel la CSS1 Constanța, fiind remarcată pentru talentul și devotamentul său. Această pregătire riguroasă i-a permis să reprezinte România în lotul olimpic de gimnastică artistică și să obțină titlul de vicecampioană europeană în anul 2013 la Campionatul European de Gimnastică Artistică.

Educația sa în domeniul sportului a continuat la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța, unde a obținut licența în Sport și Performanță Motrică. În prezent, Raluca își aprofundează cunoștințele și competențele în domeniu prin urmarea studiilor de master în Performanță în Sport, demonstrând astfel angajamentul său continuu pentru excelență și dezvoltare profesională.

În calitate de instructor de gimnastică la școala de dans și balet Joy2Dance, Raluca Brutaru aduce o abordare creativă și inovatoare a gimnasticii, încurajând elevii să-și dezvolte forța, flexibilitatea și coordonarea necesare pentru a excela în dans și balet. Prin intermediul lecțiilor sale, Raluca promovează disciplina, concentrarea și încrederea în sine, ajutându-i pe tinerii artiști să-și atingă întregul potențial și să își depășească limitele.